El blog de tirabol

Tirabol i l'App Smart TV de LG Electronics

Avui en dia vivim en un món tecnològic, amb un entorn cada vegada més dinàmic, on els consumidors tenen més necessitats i són més exigents. És per aquest motiu que des de Tirabol intentem donar una resposta al mercat oferint i invertint amb noves tecnologies per fer la nostra vida quotidiana més fàcil i còmode.

Un dels productes més innovadors i que pretén assolir aquesta finalitat és l’Smart TV (una televisió connectada a Internet). Sota aquest concepte, hem passat de tenir en ment la televisió com un aparell reproductor de so i imatge a considerar-la una tecnologia d’avantguarda, la qual pot oferir noves experiències als usuaris. Actualment, l’accés o la utilització de les aplicacions no està limitat al PC o a un Smartphone sinó que també tenim la possibilitat d’accedir a diferents continguts i serveis en pantalla gran com ara a través de la plataforma de L’SMART TV de LG.

És per aquest motiu que, amb el suport de LG Electronics, a Tirabol ja hem adaptat totes les nostres capçaleres digitals al sistema d’Smart TV, de manera que el usuaris tindran accés als nostres continguts i serveis a partir d'aquesta nova tecnologia.

Llegir-ne més

<1...345