El blog de tirabol

AraVallès.cat i Contrapunt sumen per consolidar-se com a referent informatiu al Vallès Oriental

L’editora AraVallès.cat, Tirabol Produccions, i Contrapunt sccl han acordat compartir continguts i redacció per donar un nou impuls a les dues capçaleres. Joan Camp, de Tirabol, ha assegurat que “l’entesa és una satisfacció perquè suposa sumar sinergies amb una empresa del territori que ha demostrat una solvència contrastada en la comunicació a la comarca”.

Per part de Contrapunt, Montse Eras, que assumirà la direcció del diari digital, ha destacat la bona implantació d’AraVallès.cat al territori i la idoneïtat “d’una aliança que ens permet, per una banda, expandir-nos arreu de la comarca, i per una altra, compartir coneixements amb una empresa amb una àmplia experiència a la xarxa”. Montse Eras és màster en Gestió Cultural i en els darrers 7 anys ha estat cap de redacció de Contrapunt. Diari de Mollet i Baix Vallès. Va començar a treballar a la comarca a mitjan dels 90 a Vilaweb Granollers, el digital pioner del Vallès Oriental. Ha estat també corresponsal comarcal de diversos mitjans generalistes (COM Ràdio, RNE, Avui) i, ja a Contrapunt, n’ha impulsat la versió digital.

Totes dues capçaleres han començat el procés de treball conjunt i dilluns Contrapunt assumirà la gestió íntegra dels continguts amb el suport tecnològic de Tirabol Produccions.


AraVallès - AraVallès i Contrapunt s'alien per esdevenir referent informatiu a la comarca
Contrapunt - AraVallès i Contrapunt s'alien per esdevenir referent informatiu a la comarca
Comunicació21 - El setmanari Contrapunt gestionarà AraVallès.cat
ACPG - AraVallès.cat i Contrapunt, associat de l'ACPG, sumen per consolidar-se com a referent informatiu al Vallès Oriental