El blog de tirabol

Posem en marxa La Veu del País Valencià

Entre les principals innovacions de La Veu del País Valencià , que reflectirà exclusivament l’actualitat del País Valencià, s’hi troba la classificació dels continguts informatius en set grans àrees comunicatives. Juntament amb les àrees més convencionals, de divisió Territorial i Temàtica, laveupv.com incorpora d’altres, depenent de la font d’informació: RedactaVeu (producció pròpia), InfoAgències (notícies d’actualitat de les agències subscrites), ValenXarxa (connexió amb altres suports digitals de valencians que publiquen a internet), EspaiCívic (el periòdic de les minories i del món associatiu) i ParticiVeu (participació directa dels lectors).

La línia editorial de laveupv.com es basarà en la defensa i exigència de 4 valors essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi ambient; i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. El mitjà pretén arribar a la part de l'opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que es situen ideològicament en la defensa de l'estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.

El mitjà, apartidista i totalment independent de qualsevol grup comunicatiu, proposa un innovador format de microdonació, mitjançant el qual, qualsevol ciutadà que s’identifique amb el projecte pot participar en la seua construcció. Tanmateix, els continguts de laveupv.com seran sempre en obert. Sota el lema “Un café al mes”, és possible formar part de laveupv.com el diari que el poble valencià necessita per conèixer la seua realitat i vertebrar tot el territori.