El blog de tirabol

Tirabol s'estrena a Catalunya Ràdio amb el programa 'Lletrasonats'

Avui s'ha presentat oficialment +CatRàdio, que serà el nou dial digital de Catalunya Ràdio amb un total de fins a 14 programes que s'emetran a través dels canals digitals de l'emissora.

D'entre tots aquests programes en destacaquem 'Lletrasonats' (Twitter i Facebook), que és el primer programa de ràdio que produeix Tirabol. La proposta consistirà en 1 hora de música en català a la setmana, que a partir d'una temàtica sobre la que girarà el fil musical de cada programa ens servirà per treure la pols a temes oblidats, cares B i grups poc o gens coneguts del gran patrimoni que ofereix la música en la nostra llengua. Per fer-ho ens basarem amb la immensa base de dades que ens ofereix el portal Viasona, dedicat a recopilar les lletres de cançons de la música en català, que fa prop de 7 anys que vam posar en funcionament, i que des de llavors actualitzem i coordinem des de Tirabol.

'Lletrasonats' serà presentat per la periodista granollerina Anna Bonet, a partir dels guions de la també periodista Laia Seró. Un equip d'autèntic luxe!

El programa es publicarà al web de Catalunya Ràdio cada dimarts al voltant de les 6 de la tarda. El proper 21 de febrer emetrem el primer programa. Espero que us agradi!