Mèdia

Disposem d'una gran experiència en la gestió de continguts a través dels nostres projectes, referents de la xarxa digital catalana

Racó Català

Racó Català és un projecte digital desvinculat de qualsevol organització política i/o cultural, que pretén ésser un focus d’informació dels Països Catalans a la xarxa i un punt de trobada per gent d'arreu dels Països Catalans, que a través de diferents eines poden opinar sobre temes socials o d’actualitat que ens interessen. Un lloc on informar-se d’aquells actes que es celebren arreu del territori i un altaveu per fer-se ressò de les diferents tasques que grups de gent i associacions (grans i petites) realitzen arreu del territori en favor del catalanisme.

Aquest projecte va iniciar-se el març de 1999 com un lloc d’opinió personal a Internet, i amb el temps s'ha demostrat que s'ha consolidat com un dels punts de trobada i d'intercanvi de parers dels ciutadans i ciutadanes dels Països Catalans.

Viasona

Viasona és la gran enciclopèdia de la música catalana a Internet. Una proposta inèdita a la xarxa que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en la nostra llengua. La base de dades inclourà a la llarga totes les lletres de totes les cançons en català de tots els grups de la història. Viasona també anirà incorporant els nous artistes i treballs que es vagin publicant amb la intenció de contribuir a la promoció i divulgació de la música en català, aprofitant l'excel·lent moment artístic que viu la música nacional i el potencial de la xarxa catalana.

Viasona

Blog.cat (abans blocat i abans lamevaweb.info) és un servei per a publicar pàgines web personals en llengua catalana, que va obrir les portes l'any 2003. Des de llavors s'ha convertit en la plataforma líder de blogs en llengua catalana, amb més de 7.500 blogs, i més de 500.000 articles publicats.