El blog de tirabol

Tirabol posa en funcionament un generador de diaris digitals per a l'Associació Catalana de Premsa Comarcal

L'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) aposta per un model mixt entre les publicacions impreses i les digitals. Així es desprèn de l'assemblea i el congrés que han portat a terme aquest cap de setmana al Vendrell els associats a l'entitat i que per una banda ha de servir per presentar una nova plataforma digital desenvolupada per Tirabol Produccions, que faciliti a les capçaleres en paper fer també ara el salt al format web.

Llegir-ne més

Viasona integra el nou 'Play Button' d'Spotify

El món de la música a Internet evoluciona a gran velocitat, i un dels grans projectes que ha re-inventat el concepte d'escoltar la música a la xarxa ha estat l'empresa sueca Spotify. Amb la competència directa de l'americana Grooveshark, Spotify ha decidit donar un cop d'efecte creant un giny que permet integrar un petit reproductor en qualsevol web per tal d'escoltar directament una o més cançons, tal i com Grooveshark ja havia fet uns mesos abans.

Així doncs, amb la intenció de donar la màxima cobertura possible, Viasona ja integra els dos reproductors per oferir a tots els seus usuaris la possibilitat d'escoltar totes les cançons del web que estiguin penjades en algun d'aquests dos grans proveïdors musicals.

Llegir-ne més

Fusic cedeix una col·lecció de més de 3.000 CD's a Viasona

El passat 28 de gener, el Sr Víctor Cucurull, en nom de la Fundació Societat i Cultura (Fusic), va fer una donació desinteressada de la seva col·lecció de més de 3.000 CD's que havien recollit al llarg de més de 25 anys al projecte de documentació musical Viasona de Tirabol. Amb aquesta aportació, Viasona reforça la seva col·lecció de música i guanya valor afegir a l'hora de treballar gràcies al fet de disposar d'un important volum de material des de casa mateix,

Recordem que Fusic és una fundació constituïda l'any 1.985, que actualment està formada per
un equip de professionals en la gestió i la realització de pogrames d'activitats, especialment en l'àmbit de les arts escèniques i la promoció de la cultura catalana, que es dedica a la producció i la difusió de recursos artístics, la gestió de programes d'activitats i serveis culturals adreçats al públic. A més també fan assessorament, programació de sales i de temporades, disseny de festivals, cursos de formació, projectes i plans d'acció cultural. Entre els projectes més destacats i coneguts que organitza la Fusic hi ha els Tallers per a la festa o la Fira de la Música al carrer de Vila-Seca.


Llegir-ne més

AraVallès.cat i Contrapunt sumen per consolidar-se com a referent informatiu al Vallès Oriental

AraVallès.cat, el primer diari íntegrament digital del Vallès Oriental en actiu, i Contrapunt, el setmanari de Mollet i el Baix Vallès, han decidit sumar esforços per consolidar-se com a referent informatiu a la comarca. AraVallès.cat va néixer l’agost de 2009 i compta amb més de 2.000 lectors diaris consolidats, un miler de seguidors a Twitter, més de 1.700 a Facebook i una esfera de 100 blocaires de la comarca. Contrapunt celebra enguany el 10è aniversari com a mitjà de referència del Baix Vallès amb 23.000 lectors per edició en paper i una versió digital des de gener de 2008 amb més de 12.000 visites mensuals i que compta amb més de 7.000 seguidors a les xarxes socials. L’editora baixvallesana, premi Tasis Torrent a la millor publicació local i comarcal 2005, forma part del Grup Cultura 03, empresa impulsora de l’Ara.cat, el portal líder en català, amb més d’un milió de navegadors únics mensuals.


Llegir-ne més

<1...2345>