Serveis

La nostra finalitat és oferir solucions a les necessitats de comunicació dels nostres clients. Des de la diagnosi fins a la promoció dels seus productes. Ens comprometem a cobrir al 100% el cicle integral de la comunicació a internet, d'inici a final.

L'auditoria de comunicació és sempre el primer pas en qualsevol projecte. Analitzem per detectar les necessitats. Després definim el posicionament més necessari per singularitzar-nos i diferenciar-nos. Sempre hem cregut que investigant i planificant és l'única manera de garantir el poder fer-nos únics per existir a internet.

Oferim tots els serveis tècnics amb els estàndards de qualitat homologats. Servei d'allotjament i manteniment 24x7, tots els dies de la setmana vint-i-quatre hores del dia.

Màrqueting on-line. tots els ginys i eines per a un millor posicionament en cercadors dels seus productes.

Xarxes socials. Interacció total dels seus productes amb les eines 2.0. Continguts compatibles. Segmentació del públic objectiu. Creació i recerca de grups d'afinitat amb consumidors potencials.

Compromís
. informes sobre les dades de tràfic i consum als seus webs i les aplicacions en xarxes socials. La millor garantia per al client és que li oferim totes les xifres del retorn de la seva inversió.