El blog de tirabol

Tirabol estrena nova seu

És època de canvis a Tirabol. Després de més d’una dècada apostant per la comunicació com eina de transformació del teixit social, ens trobem en una fase de creixement sòlid i continu. Aquests últims mesos s’han sumat a aquest projecte noves persones, que amb perfils i tasques diferents, ens permeten seguir creixent i avançant. Per poder estar a l’alçada d’aquesta nova etapa, que arrenca amb il·lusió i nous reptes, hem canviat de domicili.

Llegir-ne més

Tirabol s'estrena a Catalunya Ràdio amb el programa 'Lletrasonats'

Avui s'ha presentat oficialment +CatRàdio, que serà el nou dial digital de Catalunya Ràdio amb un total de fins a 14 programes que s'emetran a través dels canals digitals de l'emissora.

D'entre tots aquests programes en destacaquem 'Lletrasonats' (Twitter i Facebook), que és el primer programa de ràdio que produeix Tirabol. La proposta consistirà en 1 hora de música en català a la setmana, que a partir d'una temàtica sobre la que girarà el fil musical de cada programa ens servirà per treure la pols a temes oblidats, cares B i grups poc o gens coneguts del gran patrimoni que ofereix la música en la nostra llengua.

Llegir-ne més

Tirabol celebra 10 anys de vida

Aquest mes de març ha fet 10 anys des de que l'empresa Tirabol es va posar en funcionament. Des de llavors són centenars els projectes web que hem creat i gestionat. Així doncs, per celebrar-ho vam gaudir tot l'equip actual (i algun d'èpoques passades) d'un fabulós dinar al restaurant Semproniana, capitanejat per la chef Ada Parellada. Una celebració de luxe. Per molts anys Tirabol!

Llegir-ne més

Viasona supera les 50.000 cançons indexades

Aquest setembre Viasona celebrarà els seus quatre anys amb l'expectativa acomplerta de ser el portal de referència de la música en català. El portal va nàixer amb la vocació de ser la gran enciclopèdia de la música en la nostra llengua a Internet i amb aquesta finalitat ja ha indexat més de 50.000 cançons de més de 6.000 àlbums i gairebé 3.000 grups que han cantat i canten en català. El resultat és, doncs, un web que recull bona part de la producció musical en català feta en el darrer mig segle (des de l'any 1961).

Llegir-ne més

La Catosfera 2014 podria canviar d'emplaçament

Com a responsables de les jornades de la Catosfera, i com a propietaris de la marca, dels dominis d'Internet i dels usuaris de xarxes socials vinculats a Catosfera, la nostra empresa vol anunciar que la propera edició de la Catosfera, prevista per a la tardor d'aquest 2014, podria canviar d'emplaçament i no repetir, d'aquesta manera, la seva celebració a la ciutat de Granollers, tal com s'ha vingut fent des de l'any 2008.

L'èxit que les jornades han anat aconseguint, any rere any, han topat amb una rebaixa de les expectatives de futur del projecte per part de l'Ajuntament de Granollers, i les converses realitzades en els passats mesos amb els responsables de l'Ajuntament no han permès de trobar un punt d'acord per dotar les jornades d'una continuïtat del projecte, ni d'un entorn a l'alçada de les expectatives generades. És per això que, a aquestes alçades estem valorant propostes d'altres ciutats catalanes, molt interessades en implicar-se i donar continuïtat a les jornades en aquesta nova etapa.

Ara mateix tenim el programa d'aquesta edició molt avançat, i en els propers dies anunciarem oficialment l'emplaçament definitiu, així com el cartell d'aquest any. Personalment haig d'afegir que ens sabria molt de greu haver de deixar de fer les jornades a Granollers, perquè és aquí on van començar i perquè jo mateix sóc d'aquesta ciutat. Però per sort de tots els internautes, les jornades han guanyat volum i qualitat, motiu pel qual és important que apostem per un projecte de creixement que permeti continuar oferint aquest important punt de trobada entre els internautes de casa nostra, amb la màxima qualitat possible.

Amb tot això volem anunciar-vos que, passi el que passi, les jornades continuaran celebrant-se. En els propers dies donarem més detalls referents a la propera edició de la Catosfera.


Joan Camp
Soci i director de Tirabol Produccions

Llegir-ne més